Nu het menstruatieverlof vleugels lijkt te krijgen, laten mannen er ook geen haar meer over groeien. “Dit verhaal heeft namelijk al net zo’n baard als dat het simpel is”, zegt Kasper Barbier gekscherend. “Maar het is wel degelijk serieus. Wij pleiten voor een ‘Scheer Je Weg Regeling’ voor mannen. Een verlof dat je op kunt sparen aan de hand van de mate en groei van de beharing in je gezicht. Stel je scheert en snijd je eenmaal per week, dan kun je maandelijks een halve dag vrij nemen. Bij tweemaal per week wordt dat dan een dag en op die manier kan elk type man van een passende knipkaart worden voorzien. Deze dient de werkgever aan te bieden met een verzorgende gezichtscrème en een uitwasbaar doekje voor het bloeden. Er wordt namelijk al genoeg papier verspild!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *