Vanwege een file op de a12 bij Den Haag wees de rechter vandaag een tussenvonnis vanuit de auto inzake de inzet van het waterkanon. “Alle beweringen over nadelige gevolgen worden eigenlijk door XR zelf tegengesproken. De opgelopen onderkoeling of verkoudheid bijvoorbeeld had voorkomen kunnen worden door het water naar een gewenste temperatuur op te warmen, maar men wil juist zelf niet dat er fossiele brandstof wordt ingezet. Het gevoel dat men nergens anders heen kan en zich klemgezet voelt, is eigenlijk ook veel meer het geval bij de automobilisten op de a12 die de dupe zijn van de verboden acties van XR.  Naast deze feiten is er echter ook een overtreding door justitie geconstateerd: het niet handsfree bellen door de rechter tijdens het doen van deze uitspraak! Hiervoor zal XR een boete van 350 euro wordt opgelegd exclusief administratiekosten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *