Gods keus voor Maria als moeder van Jezus is totaal onlogisch en deze misvatting heeft voor veel ellende gezorgd. Maria was namelijk pas twaalf toen ze werd uitgehuwelijkt aan weduwnaar Jozef en vijftien toen ze Jezus kreeg. Zij beviel volgens de kerk van Jezus door God, in zijn hoedanigheid van Heilige Geest. Maar wat de meesten niet weten, is dat Anna, de onvruchtbare moeder van Maria, ook zwanger werd en beviel van Maria door toedoen van diezelfde Heilige Geest. En dat alles bij elkaar riekt dan toch naar incest, inteelt en zelfs pedofilie. De hieruit voortvloeiende feiten leiden niet alleen tot een controverse, maar ook tot een ongelofelijke warboel.
Anna was een kind van God. Deze verwekt Maria bij Anna. Hij verwekt bij Maria zijn Zoon. Aangezien God de vader is van Anna en Maria, maar ook nog van Maria’s zoon, zijn Maria en Jezus niet alleen moeder en zoon, maar ook broer en zus. Daarnaast is God overgrootvader, opa en vader van Jezus en Maria ook nog eens de zus van haar moeder Anna. Je kunt dus niet anders constateren dan dat het er destijds uiterst primair en frivool aan toe ging. Echter wel weer consequent, zoals in de tijd van Adam en Eva met hun drie zoons Kaïn, Abel en Seth. Ook daar is het vermoeden van incest en inteelt ruimschoots aanwezig, waarmee dan wel weer is verklaard waarom in onze huidige wereld deze praktijken nog steeds als normaal worden gezien binnen en buiten de kerk. Maar het blijft natuurlijk een kwestie van geloven! Tot volgende week!

Bekijk hier deel 1: https://cyniclowns.online/2023/09/10/zondagse-serie-over-de-evolutie-van-de-schepping-deel-1-in-den-beginne/
Bekijk hier deel 2: https://cyniclowns.online/2023/09/17/zondagse-serie-over-de-evolutie-van-de-schepping-deel-2-is-god-een-vrouw/
Bekijk hier deel 3: https://cyniclowns.online/2023/09/24/zondagse-serie-over-de-evolutie-van-de-schepping-deel-3-god-is-geen-man/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *