In de reeks “Help John de Mol de winter door!” heeft Cruciflix een realityshow ontwikkeld waar weer eens ouderwets met het hele gezin naar gekeken én aan meegedaan kan worden. “Balancing The Flatline” is een uiterst betaalbare, zo u wilt goedkope, spin-off van het succesvolle kinderprogramma “Sleep Sixteen”, waarin comazuipers net effe dat stapje meer durfden te zetten. Tevens maakt het gebruik van de beste elementen uit de spelshow “Oma, ik heb ook een stoma!” waarin ketamine gebruikende pubers zich zo snel mogelijk de operatiekamer in probeerden te snuiven. Om ouders en grootouders ook gezellig mee te kunnen laten doen aan “BTF” krijgt het dekselse carbid-schieten een zeer prominente rol. Zo belooft dit 24/7 programma in de donkere dagen van het jaar voor dagelijkse lichtpuntjes, klappers of megaknallers te zorgen. Uiteraard wordt de serie voor kijkers die reeds een gehoorbeschadiging hebben, voorzien van uitgebreide gebarentaal en ondertiteling. Zij die hun kijkers al een poosje moeten missen, of door andere successen uit het verleden een beperkt blikveld hebben, kunnen gebruik maken van audioscriptie. Voor diegenen die zelfs niet meer uit de voeten kunnen met voornoemde services, leveren we via het tweede scherm sensoren voor “Voel-TV’. Het wordt dus hoe dan ook vuurwerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *