Wat jarenlang onmogelijk leek, lijkt plotseling werkelijkheid te worden. In een tijd dat termen als ‘Kameraden’ en ‘Oorlog’ extra beladen zijn, lukt het Femke Halsema wat Poetin en Zelensky al anderhalf jaar niet voor elkaar krijgen. Een verregaande verbroedering tussen twee partijen die elkaar sinds mensenheugenis naar het leven staan. Een juichende woordvoerster van de gemeente Amsterdam brengt met schorre stem en een vuvuzela verslag uit: “Ik stond langs de lijn en zag hoe deze linksbenige zich op de denkbeeldige groene mat begaf. Ze draaide zich handig uit elke situatie en speelde alle voetballers en bobo’s helemaal dol met de door haar bedachte tactische strategie. 1.Beide clubs fuseren per direct en staan vanaf nu op de achtste plaats in de Eredivisie. 2. Het gebied Rotterdam-Amsterdam gaat vanaf vandaag 015 heten. En alsof ze iedereen nog niet genoeg tegen de zere benen had geschopt, kwam ze ook nog met een opdracht voor de gezamenlijke aanhangers waardoor het nog lang onrustig bleef in 015 en de Var en ME regelmatig moesten ingrijpen: Gaat de nieuwe club Ajefoord of Feyenax heten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *