Weiland

“De Weilandjes – wij komen terug!” gaat niet over hysterische alcoholistische kasteeldames die het woord “Chateau Migraine” niet eens kunnen schrijven, maar over hardwerkende Nederlanders die ooit bij “Ik vertrek” zijn vertrokken en nu gepokt en gemazeld terugkomen om het boerenbedrijf een écht serieuze kans te geven en tegelijkertijd een partner aan de haak te slaan. Zullen zij er in slagen om in dit kikkerlandje met sloten aan onnavolgbare regels én een stijgende zeespiegel het hoofd boven water te houden?” Don Theo Plokhuis, CEO van Cyniclowns Cruciflix is uitermate tevreden over de pilot van het nieuwe programma. “Het betreft een mix van bestaande realityshows die allemaal hun sporen al hebben verdiend. Vooral de anonimiteit van de deelnemers, omdat ze 24/7 in een dierenpak moeten rondlopen en het feit dat ze alleen zingend mogen communiceren, omdat ze pratend toch niet uit hun woorden komen, maakt het geheimzinnig en spannend en waarborgt daardoor hoge kijkcijfers tot aan de allesonthullende finale  Een serie dus om volledig uit te melken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *