“Dit nooit meer!” Raadsheer Pyro Koolhof (48) licht de waarschuwing namens zijn cliënten toe. “Deze mensonterende acties hebben een onherstelbare schade aangericht bij velen. Wat bijvoorbeeld te denken van de miljoenen boekbezitters die hun dierbare eigendommen in allesverzengende vlammen zagen opgaan. Of van de geletterden, die als criminelen en zelfs melaatsen werden neergezet, terwijl de onderontwikkelde plaatjeskijkers en sensatiezoekers op veilige afstand meekeken. Door deze grove misdaden te rechtvaardigen zou de fik ook in ons aller Facebook mogen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de talloze bomen, die als papier volledig zinloos in as en CO2 uitstotende rookwolken zijn opgegaan. Maar het meest funest is het letterlijk en figuurlijk geweest voor de vele schrijvers. Door het verbranden van hun bloedeigen kinderen werden ze niet alleen beroofd, maar voorgoed gebrandmerkt. Dit alles moet hebben gevoeld als aanslag! Laat reeds geschreven boeken dus met rust!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *