“Jullie lacherige opmerking dat er helemaal geen WK kantklossen in Israël plaatsvindt, spint absoluut geen garen en raakt dus kant noch wal! We willen domweg solidair zijn met alle inwoners van Israël inclusief de bezette gebieden en dus een statement maken!” Doortje van Punnik, woordvoerster van de Nederlandse Kantklossers Bond, voelt zich duidelijk miskend en veegt zelfs een traantje weg. ” Je kunt in dit conflict niets meer zeggen of je wordt gemangeld. Daarom hebben we heel zorgvuldig en met ambachtelijke precisie al onze materialen in de kleuren van de Joden en de Palestijnen, dit uiteraard op alfabetische volgorde om de schijn van partijdigheid te voorkomen, geverfd en wensen daar dus niet over uitgelachen te worden. En voor de zogenaamd oprechte excuses die jullie redactie nu ongetwijfeld gaat aanbieden, kopen we helemaal niets. We hebben veel liever dat jullie een donatie in onze clubkas doen ter ere van alle slachtoffers, want die zijn pas echt de klos!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *