“Ik ben inderdaad geen Wehkamp-boy als ik boos ben, maar dat moet ook geen bal uitmaken!” Bennie Knap is niet te spreken over de verheerlijking van vrouwen op TV.  “Altijd maar weer die fucking buitenkant, terwijl iedereen diep van binnen weet dat het om je inborst gaat. Daarnaast zijn vrouwen ook veel gelukkiger naast een minder bedeelde man, als het om de looks en het vertrouwen gaat dan hè, hahaha! Ik ben echter niet welkom in Jaap Jongbloeds programma ‘Het Mooiste Meisje Van De Klas’, maar om daarvoor in transitie te gaan is me nu nog een brug te ver. Ik pleit dus voor ‘Het Braafste Jongetje Van De Klas!’ en dan gepresenteerd door Astrid Joosten, want dat is niet alleen een intelligent wijf, maar ook nog eens de lekkerste Milf zonder kinderen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *