“En dan kun je wel zeggen: wees blij dat je eens wat wint, maar wat heb ik daar dan aan als ik daar verder niets aan heb? Ik heb zelfs een hippe tuinbroek gekocht om het monteren tot een feestje te verheffen, dus ik wilde er echt wel wat van maken. Bijvoorbeeld een geile foto voor op één of andere kalender, je weet wel, met van die olievegen in je gezicht. Maar geen enkele vrouw houdt het uiteindelijk met me uit!” Bert Biggelmans is zichtbaar levensmoe als hij zijn relaas afmaakt tegen Cyniclown Magazine. “Ook ben ik de handigste niet, waardoor ik me eigenlijk ziek had moeten melden om deze bandenklus te klaren, ware het niet dat ik al drie jaar met een burn-out thuiszit. En dan komt er ook nog eens geen winter! Ik ben er onderhand helemaal klaar mee. I’m tired!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *