“Marc Overmars was lang de gedoodverfde favoriet voor de presentatie, maar omdat hij momenteel weer in opspraak is, is dat inmiddels een gepasseerd station”, zegt Don Theo Plokhuis namens Talpa en Cruciflix. “We willen wel iemand met een schoon blazoen en dito hygiëne, want het is best een intiem programma. De deelnemers worden namelijk geacht het perfecte plaatje van hun paaltje te maken. Hierbij is creativiteit erg belangrijk want we willen geen lullige plaatjes. Perspectief, aankleding, kleur en vooral de kont-tekst, wanneer men kiest voor een benadering van achteren, zijn keiharde voorwaarden om te kunnen winnen. Vervolgens worden de eindresultaten digitaal verstuurd naar een vijfkoppige vrouwelijke jury. Mochten drie dames het een kutfoto vinden, heb je het niet begrepen, of moet je op zoek naar een ander deelnemend lid!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *