Vrijheidswaanzin, de nieuwe actiegroep onder leiding van Aart S. Engel, broer van Wimmie, pikt de huidige gang van zaken niet langer en roept op tot ‘solitair doch solidair’ protest. “We weten helemaal nog niet wat al die bestaanszekerheid met ons en de democratie gaat doen! De geschiedenis wijst uit dat bijvoorbeeld leven in gezamenlijke vrijheid heel vaak heeft geleid tot losgeslagen bendes, waarbij de natuur het kind van de rekening bleek. Zo werden er bloemen uitgeroeid in het flowerpower tijdperk en heeft de regenboog het de laatste jaren zwaar te verduren. Ik moet me dus tegen de beoogde bestaanszekerheid verzetten en hoop dat velen mij volgen. Mijn broer Willem is dat ook gelukt, dus ik verwacht in deze dan ook geen discriminatie! Accepteer deze overheidstirannie niet langer en kom met mij in verzet, maar doe het wel veilig, al was het alleen al voor jezelf. Situeer je bijvoorbeeld achter je raam, op je balkon of op plekken waar verder niemand anders komt. Applaudisseer daar flink voor jezelf en je zult zien hoe vertrouwd, maar vooral bevredigend de huidige bestaanszekerheid voelt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *