Nu tuinen weer zomer-klaar worden gemaakt, laten slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag er geen gras meer over groeien en doen massaal aangifte. “Wij zijn inderdaad een buitengesloten groep, maar om daar meteen de conclusie aan te verbinden dat we groentjes zijn die zich het gras voor de voeten weg laten maaien, getuigt niet van inlevingsvermogen. Met het domweg bij elkaar harken van zoveel aannames loopt men niet alleen de kantjes eraf, maar blijft het vooral ook niet meer binnen de perken.”
Aan het woord is K. Poortvliet, algemeen directeur van de OBTK, de Overkoepeling Bos- en Tuin Kabouters. “Binnen onze organisatie is het een takkenzooi waar tot op heden totaal geen werk van is gemaakt. Door de documentaire “Jorik” kwamen de beelden weer naar boven van Pauper Kabouter Lil’ Kleine die zijn ‘smurfin’ min of meer aan haar muts uit de auto trok en haar hoofd tussen het dichtslaande portier duwde. Naar aanleiding daarvan zijn diepgaande onderzoeken begonnen. Op dit moment ligt voornamelijk kabouter Spillebeen onder een vergrootglas. Hij zou zich seksueel hebben misdragen op een paddenstoel in de clubkleuren van Ajax en dan weet je het wel. Maar ja, dat zingt voorlopig alleen maar rond en bewijst verder nog niets. We vrezen echter dat er veel meer uit dezelfde vijver hebben proberen te vissen en roepen iedereen dan ook op om geen blad meer voor de mond te nemen in het belang van de veiligheid in eigen tuin!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *