Of  je huis nu door de opwarming van de aarde, de inflatie of door een problematische relatie in de hens gaat; in alledrie gevallen geldt “in de brand, uit de brand!” John Williams zal zich in de serie “Help, mijn man is blusser!”echter niet als relatietherapeut opstellen, maar als duurzaam deugmens. Vanwege de significante tekorten hebben het behoud van huizen en het spaarzaam omgaan met drinkwater namelijk de hoogste prioriteit in elke aflevering. Aam het kunnen blijven recyclen van huisraad en gebruiksartikelen wordt tevens veel belang gehecht.  John: “Ik ben blij dat mij de kans gegeven wordt om iets bij te dragen aan de circulaire maatschappij! Daarnaast coach ik ook graag mensen, want neem van mij aan: Brand en een laag roet, het voelt als aanslag op je leven!” Om het echter luchtig en koel te houden, sluit hij af met een woordspeling: “Ik denk dat ik voor deze klus vlamboyant genoeg ben! Hahahahaha…………”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *