Na het adembenemende succes van de mondkapjes is het Sywert van Lienden wederom gelukt om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de behoeftigen in onze maatschappij. “En dat geheel zonder winstoogmerk, zoals jullie dat van mij gewend zijn!” aldus van Lienden. “Ik kwam in eerste instantie op het idee door mijn diepgaande interesse in duurzaamheid binnen de multiculturele samenleving. De boerka was bijvoorbeeld al snel het mondkapje bij uitstek gebleken, maar we bleven steeds zitten met het strookje materiaal dat er ter hoogte van de ogen wordt uitgeknipt. Nu ik echter zelf waarschijnlijk even moet zitten, valt alles simpelweg op zijn plek. Mijn toekomstige medegedetineerden zijn ook extreem enthousiast en hebben al tientallen exemplaren besteld. Gratis uiteraard, want je naait je celmaten natuurlijk niet. Aangezien ik echter niet zeker weet of zij ook zo principieel zijn, heb ik meteen een deugdelijk sluitende buttplug ontwikkeld. Uiteraard wederom geheel zonder winstoogmerk!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *