“Ons kind doet de laatste drie weken van de zomervakantie mee aan een sociaal-creatief experiment in de besloten veiligheid van onze kelder.” Stiefvader Leo schiet echter meteen al vol tijdens deze openingszin en vlucht weg naar de keuken. Bonusmoeder Ria pakt zijn verhaal verder op. “Door de schermcultuur moesten we op zoek naar een goede uitlaatklep voor zijn energie, creativiteit en eigenzinnige mening. We bedachten dat hij T-shirts moest ontwerpen, bedrukken én dragen met daarop zijn standpunten over duurzaamheid, dierenliefde, LHBTQ+ diversiteit en meer van die polariserende onderwerpen. Tot nu toe is hij uitgescholden, beledigd, vernederd, bespuugd en zelfs met flessen bekogeld!” Vader Leo schuift inmiddels weer aan: “We houden dus ons hart vast voor wat er allemaal over hem heen gaat komen als hij maandag het ouderlijk huis weer verlaat om naar school te gaan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *