“Met deze mate van exclusiviteit wordt beleggen in een scheepslading tabak uiterst interessant, vooral als je zelf een aantal schepen hebt”, schatert Charlotte Bonnes-de Sonnaville terwijl ze haar champagneglas nogmaals bijvult. “In mijn Ferrari en Lamborghini mocht nooit gerookt worden, omdat het interieur zo volks en armetierig ging ruiken, maar die restrictie gaat met deze prijzen duidelijk in rook op. Daarnaast is het toch ook veel beter voor al die arme sloebers? In die vermakelijke linkse tv-programma’s zie je namelijk elke keer weer dat hun leven slechts bestaat uit een huisdier en wat peuken. Als dat niet fictief is voor de commercie, is het goed dat die uitgaven aan iets gezonds besteed kunnen worden, omdat ze ook al niet in staat zijn een ziekenhuis te kopen!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *