“Probeer je nou toch eens voor te stellen,” vat taaldeskundige Herma Bonte het beest meteen bij de horens, “al is de leugen nog zo snel, de waarheid (als een koe) achterhaald hem wel? Ik dicht die vredelievende goedzak een hoop positieve eigenschappen toe, maar snelheid is er in mijn ogen geen van. Daarnaast betreft het een grasechte vegetariër, dus waarom die eigenlijk een haas  zou willen vangen, is mij  totaal een raadsel, nog los van het feit of ik überhaupt wil weten hoe die dat dan doet. En als laatste wil ik hier in koeienletters leeftijdsdiscriminatie onder de aandacht brengen: OOK OUDE KOEIEN DIENEN UIT DE SLOOT GEHAALD TE WORDEN! Zo zie je dus dat er meer onzin over de koe wordt uitgestoten, dan het dier zelf doet. Maar ja, is dat feitelijk niet een koe in de kont kijken?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *