“Elk mannelijk lid van onze studentenvereniging staat nu eenmaal stijf! Stijf van de puberhormonen, drank, drugs en natuurlijk alle zenuwen voor het nieuwe studiejaar. Dan zoek je steun bij je medestudenten. Dat begrijpen wij, want nog niet zo heel lang geleden stonden wij in hun schoenen en ons hemdje. Er is sindsdien gelukkig heel veel veranderd!” Dick Paalmans, woordvoerder van L.A.N.X. trekt daarom de mantel der liefde aan als hij zijn dispuut voortzet. “Juist om uitwassen in dit soort precaire zaken te voorkomen eisen we dat ze het geheel filmen en ons dat filmpje toezenden. Niet om ons daarna aan onszelf te vergrijpen, maar puur ter controle of beide duimpjes wel omhoog zijn gegaan als bewijs van een wederzijds goedkeuren. En toegegeven, soms moet die duim dan wel ergens vandaan komen dat je denkt: was dat nou het sterretje van ons logo? Maar dat is en blijft dan niets meer dan een donkerbruin vermoeden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *