Daar waar eerst nog gedacht werd dat het compensatiegedrag betrof, wijst diepgaand onderzoek nu anders uit. Jamie zou, wanneer Jorik zich helemaal blootgaf in de intieme uurtjes, herhaaldelijk gezegd hebben: “Ach gossie, daar hebben we Lil’ Kleine!”, waardoor het hem zwart voor ogen is geworden. Na zijn verwijdering uit TVOH had zijn zelfbeeld al een forse dreun opgelopen en met het verlies van zijn Rolex zou hij deze vernederingen totaal niet meer aan hebben gekund. Ook in het geval van Glennis zou het vervroegd beëindigen van haar TVOH loopbaan de reden zijn om op een andere manier ‘in the picture’ te blijven, hoewel een programmamaker bij TVOH een andere optie aankaartte: “De keuze voor deze supermarkt verbaast me niets. Jumbo is namelijk een olifant met een bijna net zo grote slurf als die van mij!”
Onderzoeksleider en dagelijks loketmedewerker Bouke Beukema laat zich echter geen rad voor ogen draaien: “We weten allemaal dat grootte er niet toe doet, hoewel Anoukepoek in het verleden hele andere geluiden heeft laten horen. Het blijkt dat met al die moderne draadloze technologieën in hedendaagse studio’s zoveel straling in de lucht hangt, dat hersencellen significant worden aangetast. En als je er daar dan maar een paar van hebt, is het kwaad gauw geschied. De draaistoeltechnologie is in dit geval de druppel geweest. Ik onderzoek momenteel nog of de vislucht rondom Nick & Simon daarmee te maken heeft, alsook het gestotter van Sanne en de vibrato van Ilse, maar dat de TVOH stoelen definitief uit de handel gaan is onontkoombaar. Alle andere draai- en ligstoelen zullen tot die tijd nog even in het ongewisse moeten blijven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *