Omdat de geruchten hardnekkig bleven, heeft het D66 partijbestuur het #metoo-rapport over een collega opnieuw, nu zelfs met een vergrootglas, bekeken. De onderzoekers melden het volgende:
“Er is geen sprake van dick-pics, want tussen de ouderwets flinke bos schaamhaar is geen penis aangetroffen. Wel waren we gecharmeerd van de 50 tinten grijs die daarop van toepassing zijn, hoewel dit weer een typisch vrouwendingetje schijnt te zijn. Het mannendingetje is echter op geen enkele foto te zien, wat zou kunnen betekenen dat de bewuste collega zich momenteel in transitie bevindt, of dat hij genderfluid, non-binair of pangender is. In dat geval betreft het een vrije individuele keuze en maakt dat hem, haar, hun of het nog niet schuldig aan grensoverschrijdend gedrag. Dat de slachtoffers het als zodanig hebben beleefd is natuurlijk  kut, kloten of kont, kortom heel vervelend!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *