“Het is zo’n slappe quiz! Iedereen is bang voor Abel en Devrim, terwijl een goede vraag is: who the fuck zijn dat?  Oké, Dr. Jekel mocht de afgelopen twee jaar  informatie spuien op TV en Chantal Janzen valt al wat langer omhoog, maar die Cindy en Nynke hebben toch nog nooit wat gepresteerd? En dat noemt zich Champions?!” Bennie Zuur raast nog even door “Ook de spelopzet is te dom voor winnaars zoals ik. Je speelt toch altijd tegen alle vijf Champions voor het hoogste bedrag?! Want als je kiest voor minder en dan verliest, ben je pas echt een loser!  Ik ben gewoon te slim om er uit gepikt te worden dus geef me niet eens op. En met de hoge benzineprijzen sinds de oorlog tussen Azerbeidzjan en Finland heb ik door thuis mee te spelen al meer verdiend dan door elke week met de auto naar de studio te rijden. Dat noem ik pas een winnaarsmentaliteit!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *