Sophie (44) vertelt: “Ik heb altijd al gezegd dat ik afstand neem van de levensstijl van mijn ouders, want voordat je het weet heb je zo’n huilend kutjoch aan de wand hangen! Ik ga dus ook niet naar hun supermarkten, omdat ik alleen maar genoegen neem met exquise producten. Prijs speelt daarbij geen rol. Veel eerder zijn factoren als tijd en specifieke aandacht van belang. Omdat ik nogal een excellente job en dito lijf heb, conserveer ik dat graag met behulp van een personal trainer en een meesterkok op afstand die middels een gezant zorgdraagt voor mijn inwendige mens, welke koerier tevens zorgdraagt voor de geestverruimende ondersteuning. Mocht er van deze dagelijks uitgebalanceerde en duurzame productpakketten onverhoopt wat overblijven, wordt dit voor hergebruik geplaatst in mijn American Freeze/Fridge Combination. Zo ontstaat er geen onnodige verspilling. Mijn ouders zijn nog zo van de vorige eeuw dat ik ze echter niets kwalijk neem. Wel eis ik excuses voor het leed dat ze me hebben aangedaan. De vette compensatie die daarbij hoort, ik ben tenslotte hun kind, zal ook bijdragen aan hun welzijn, want een eigen woonruimte voor iemand van mijn leeftijd hadden ze al lang geregeld moeten hebben!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *