“We leven in een vrij land, maar zien toch liever dat jullie een vacature of een dagelijkse leerstoel bezetten op eender welke school!” zegt Ank van de Straat, woordvoerster van Justitie. “Ik begrijp namelijk best wel dat het ontbreken van een zinvolle dagbesteding je remt in je ontwikkeling, maar om dan meteen alle Nederlanders te blokkeren in hun bewegingsvrijheid is toch echt nog van kleuterschoolniveau. Om te voorkomen dat jullie daar in de hoek moeten staan of als taakstraf envelopjes moeten plakken, legt Juf Ank het nog graag een keertje in korte zinnetjes uit: Ga niet naar de A12! Jullie zullen verdwalen! De eerste letter van het alfabet is nog makkelijk, maar tot 12 tellen wordt een probleem! En dan nog een tip voor het geval jullie toch dwars gaan liggen: De lijm die jullie steeds weer gebruiken is niet bepaald van goede kwaliteit. Behalve die van de enige twee geschoolde plaktivisten die nu zelfs  met schilderij en al op de A12 moeten gaan staan. Zij wisten namelijk door die scholing dat je voor het beste plakresultaat lijm op fossiele basis moet hebben!”

2 gedachte over “Justitie waarschuwt de te verwachten demonstranten: “Achteraf is er geen lijmpoging meer mogelijk!””
 1. Met deze actie breng je meer schade toe dan jullie denken
  Ook stop je mensen die Nederland op gang houden..zie nog eens goed mis gaan als bij een de stoppen doorslaan
  Met alle nare gevolgen van dien .
  Voorkom het ga op maliveld zitten
  Echt heb veel aandacht en mensen gaan nee denken
  Het laaste heb je nu zeker niet overal in de wereld worden automo b idioten harder rijden door claimen schade . Filmen ook

 2. Justitie doet nu net of het 5 voor 12 is !!
  Helaas beste justitie het is inmiddels half 1 ‼🙀
  De jeugd ziet dit ook en trekt noodzakelijk aan de noodrem ‼👶

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *